HomeEvenimenteCESHTC Vive Pre prezentat la CES 2016, urmasul lui HTC Vive

HTC Vive Pre prezentat la CES 2016, urmasul lui HTC Vive

htc-vive-pre-handson_5229-1500x1000

În 2014, când HTC a prezentat conceptul Vive toate ideile legate de modul în care e percepută realitatea virtuală au început să se schimbe pentru că datorită ochelarilor HTC Vive e posibil ca cle ce îi folosește să se scufunde de-a dreptul într-o lume virtuală complexă, de oriunde s-ar afla. Doar că primului model de Vive i s-a reproșat lipsa unei camere frontale care să permită efectiv suprapunerea lumii virtuale peste cea reală.

Continuarea firească a ochelarilor Vive a venit la CES 2016 sub forma Vive Pre, produs care extinde modul în care o percepem realitatea virtuală și pe cea augumentată.

htc-vive-pre-handson_5216-1500x1000

În continuare e nevoie de un PC foarte performant care să fie capabil să servească imaginile 3D către ochelari pentru ca utilizatorul să se poată bucura de experiența completă și cursivă.

Se pare că Vive Pre ar putea fi lansat în Aprilie, iar dacă Oculus Rift area un preț de 600 USD și HoloLens-ul Microsoft ajunge bine spre 2000 USD, probabil că HTC Vive Pre va fi undeva între cele două.

Începe să îmi pară tot mai rău că nu am apucat să văd și eu HTC Vive cât a fost în România. Am însă speranța că nu voi mai rata Pre-ul. Până atunci vă las să urmăriți un demo despre Vive Pre făcut la CES 2016:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep