HomeEvenimenteCESHarman aduce Microsoft Office 365 in masina

Harman aduce Microsoft Office 365 in masina

Officecar

Da, ați citit bine: producătorul Harman introduce conectivitatea Microsoft Office 365 în sistemele de infotainment din mașini. Adică veți putea viziona prezentări PowerPoint, viziona Excel-uri și parcurge documente Word direct pe display-ul din interiorul mașinii (sau pe HUD dacă e cazul).

Harman-01-626x382

Harman spune că utilizatorii soluției vor putea folosi Cortana ca să dați comenzi vocale pentru crearea de întâlniri, răspuns la email-uri, pornirea de convorbiri voce (Skype) și poate chiar să faceți ceva prezentări.

Glumesc, la modul serios nu văd cum cineva s-ar putea concentra și la condus și la crearea unei prezentări PowerPoint direct din mașină. Dar mai știi?

Harman-02-626x382

Iar dacă stăm să discutăm scenariile posibile, multe dintre ele nu par foarte ok tocmai din faptul că integrând activitățile de la muncă în procesul de șofat șansele să apară probleme sunt mari.

Trecând peste asta, ideea nu mi se pare chiar așa de rea. Dacă se poate avea așa ceva în mașină, de ce nu? Aș vrea să pot vedea mail-uri, să pot vedea ceva prognoze sau rapoarte direct pe display-ul mașinii, poate nu din postura de șofer.

La CES 2016 Harman ne-a arătat că se poate. De aici și până să vedem produsul în mașini va mai trece ceva timp, dar să nu uităm că producători precum BMW, Audi, Mercedes, Jeep, Toyota au în piața țintă persoane care s-ar bucura să aibă așa ceva.

via theverge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep