HomeFeaturedFocusUn concept de design pentru Windows 10 Mobile pe care Microsoft ar...

Un concept de design pentru Windows 10 Mobile pe care Microsoft ar trebui sa il ia in serios

wc1_story

De-a lungul timpului am văzut nenumărate concepte de produse create de entuziaști care cel puțin grafic arată mult mai bine decât cele originale. De la concepte de Surface Phone, iPhone-uri, aparate HTC, interfețe de iOS și Android și Windows Mobile. Despre cel din urmă vreau să vă spun câte ceva în cele ce urmează, pentru că având Windows 10 Mobile aproape de lansare și multe lucruri încă neclarificate de către Microsoft, ideea că se poate mult mai bine ne dă speranțe.

wc7_story

Designer-ul brazilian Robson Jobs a creat un concept fain de Windows 10 Mobile în care a finisat ideile existente și din punctul meu de vedere a reușit să creeze ceva foarte fain. Îmi aduce aminte de vremea Windows Mobile de dinainte de lansarea Windows Phone, unde prin folosirea unor ROM-uri terțe interfața grafică putea să fie personalizată extrem de mult, de la icon-uri până la transparențe.

wc8

Ce îmi place cel mai mult la acest concept este faptul că niște mici tweak-uri – adică eliminarea separatorilor dintre Tile-uri și/sau zonele din Action Center, plus introducerea unui concept de design coerent.

wc9

Robson Jobs explică foarte fain ce schimbări a introdus vizavi de aspectul actual al interfeței Windows 10 Mobile în mai multe dintre imaginile prin care își detaliază ideile.

Și ecranul de START a suferit niște modificări și a devenit mai atractiv: dimensiuni noi pentru Live Tile-uri, transparență. Căutarea din lista de aplicații poate fi făcută mai interesantă printr-un buton ce se transformă la apăsare în căsuță de text.

wc10 wc11 wc13

Și aplicația Spotify a primit câteva sugestii care să o facă să arate mai interesant.

wc15

La fel și soluția YouTube pentru Windows 10 Mobile.

wc16 wc17_story

O detaliere completă găsiți aici.

Ce părere aveți? Schimbări mici pot aduce o transformare radicală a modului în care arată interfața lui Windows 10 Mobile?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep