HomeFeaturedFocusArchos a prezentat oficial modelul 50d Oxygen

Archos a prezentat oficial modelul 50d Oxygen

Ca și denumire, acest terminal smart pare a fi următorul din seria cu Archos Oxygen 50b și Oxygen 50c (pe vremea aceea se pare că se scriau puțin inversate terminațiile), o serie care nu a mai cunoscut aer proaspăt de mai bine de un an și jumătate. Iată că acum brand-ul francez vine cu 50d Oxygen, un smartphone care confirmă că entry-level-urile au făcut un pas foarte mare înainte și că memoriile RAM de 2 GB combinate cu stocări interne de 16 GB sunt un minim sub care niciun consumator nu ar mai trebui să facă concesii. Când mă gândesc că mai există așa-ziși producătoru autohtoni care mai amăgesc cumpărătorii naivi cu memorii RAM de 512 MB, mă apucă nervii!

Așa că, în intenția de a mă calma, vă prezint și restul specificațiilor tehnice ale lui Archos 50d Oxygen, pe lângă evidentele cantități de memorie enumerate mai sus. Un ecran full HD (1080p) de 5 inchi ascunde în spatele lui un chipset MediaTek MT6753 cu procesor octa-core de 1,3 GHz (Cortex-A53) și un acumulator de 2100 mAh, care pare cam depășit de situație, cel puțin în teorie. Cuplul de camere foto este format dintr-o principală de 13 megapixeli și o frontală de 5 megapixeli. Mai există conectivitate LTE, un Android 5.1 Lollipop și, culmea, lipsește NFC-ul.

Telefonul va fi disponibil de-abia în luna mai (motiv pentru care cred că va face parte din colecția cu care Archos va defila la MWC), la un preț de aproximativ 150 euro (fără obligații contractuale). Tocmai rău, mai ales pentru Europa, nu sună!

via Android Central

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep