HomeFeaturedFocusAsa arata Samsung Galaxy S7! Pareri?

Asa arata Samsung Galaxy S7! Pareri?

Samsung Galaxy S7

Săptămâna viitoare pe vremea asta Samsung se va pregăti să prezinte oficial seria Samsung Galaxy S7 în cadru MWC 2016, eveniment în care ar trebui să fim surprinși de noile specificații tehnice și de noul design al flagship-urilor S7. Doar că secretul e spulberat (ca de obicei aș zice) de leak-urile ce ne arată detaliile constructive ale viitorului S7.

Azi dimineață @evleaks ne-a oferit o imagine în care se vede foarte clar cum arată Samsung Galaxy S7: margini rotunjte, ecran curbat și trei variante de culoare: gri, negru și auriu.

Imaginile de mai sus confirmă ceea ce știam deja din celelalte poze scăpate pe net, așa că la nivelul aspectului lucrurile par să fie clare. Rămâne să mai vedem dacă specificațiile tehnice vehiculate – adică un CPU Samsung Exynos 8890, 4 GB RAM, 64 GB pentry stocare, display de 5.1 cu 2560 x 1440 pixeli, Android 6.0.1, camere de 5 MP, respectiv 12 MP vor fi și ele confirmate.

Și sunt curios dacă S7 va fi și rezistent la apă și praf.

Doar privind pozele cu S7, design-ul nu mă dă pe spate. E un S6 Edge puțin mai finisat, adică încă un mic pas înainte față de generația precedentă. Asta nu înseamnă că e rău, sunt sigur că multora le va plăcea. Atâta doar că dacă ai (am) deja un S6 Edge/Edge+, cu ce te-ar tenta S7?

Voi ce credeți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Seamana intradevar cu S6, dar nu acest lucru conteaza. Ar trebui sa nu mai puna toate prostiile de aplicatii preinstalate pe Android si atunci poate ar avea mai mult succes, altfe… dupa o perioada, tot rau merge, indiferent de specificatii

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep