HomeFeaturedFocusCheetahPhone, un smartphone din China pentru piata din Europa

CheetahPhone, un smartphone din China pentru piata din Europa

Printre numele mai puțin populare care s-au perindat pe la MWC s-a numărat și cel al companiei specializate pe producerea de aplicații pentru dispozitive mobile Cheetah Mobile. Această companie chineză a dezvoltat, în colaborare cu producătorul Cubot (tot din China) un smartphone dedicat piețelor din Europa. Este o situație destul de rar întâlnită, așa că merită să salutăm această inițiativă, cu atât mai mult cu cât telefonul va fi disponibil pe Amazon de undeva de pe 20 martie la un preț de 199 euro fără niciun fel de obligație cotractuală.

Ce va primi un potențial cumpărător de acești bani? Păi haideți să vedem împreună. Un display full HD (1080p) de 5,5 inchi, un chipset MediaTek MT6753 cu procesor octa-core de 1,5 GHz (Cortex-A53) și GPU Mali-T720, o memorie RAM de 3 GB și o stocare internă de 32 GB (care poate fi extinsă atât prin microSD cât și prin cei 10 GB de stocare în cloud pe care îi primește fiecare utilizator), un cuplu de camere foto de 13 și respectiv de 8 megapixeli, un scanner de amprentă digitală plasat pe spatele telefonului și un Android 6.0 Marshmallow, peste care este instalat launcher-ul Cubot, care integrează foarte bine aplicațiile Cheetah Mobile, care vin preinstalate. Asta s-ar putea să nu placă musai unui anumit grup de utilizatori.

Eu zic că la prețul cerut telefonul este unul chiar cinstit, care poate cuceri ceva fani. În plus, are meritul de a deschide drumul celor două companii în Europa, motiv pentru care putem fi optimiști că vor mai urma și alte dispozitive.

via PhoneRadar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep