HomeFeaturedFocusFlip phone-ul traieste! Si Philips la fel!

Flip phone-ul traieste! Si Philips la fel!

Mai mult, și-au dat mâna într-un proiect, V800 pe numele său. Evident, un flip phone produs de Philips, care tocmai a trect pe la TENAA, unde a obținut toate certificările necesare comercializării pe piața din China. Acolo unde probabil va avea succes, pentru că gusturile asiaticilor în materie de smartphone sunt puțin mai greu de înțeles pentru noi. Însă un astfel de telefon (clam-shell am văzut că i se mai spune), cu câteva specificații peste medie, are destule șanse de a cuceri inimile și buzunarele consumatorului asiatic. Mai ales că din poze se pot observa și câteva inserturi de culoare aurie.

La nivel tehnic telefonul defilează cu două display-uri de 3,7 inchi și rezoluție 720p, un procesor quad-core necunoscut, de 1,5 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB care se poate extinde prin microSD, un cuplu de camere foto de 13 și respectiv de 5 megapixeli, conectivitate LTE și un Android 5.1 Lollipop. La nivel fizic, iese în evidență grosimea de peste 19 milimetri și greutatea de 206 grame. Vrei flip cu două ecrane? Suferi puțin!

Evident pentru o vizită la TENAA, lipsesc detaliile comerciale. Însă, în spiritul statistic după această etapă, un anunț oficial este de așteptat cât de curând. Vom vedea atunci dacă există intenții globale pentru acest terminal atipic.

via Softpedia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep