HomeFeaturedFocusGionee Elife S8 a trecut pe la GFXBench

Gionee Elife S8 a trecut pe la GFXBench

Prilej cu care, așa cum se întâmplă de obicei (cu aproape orice terminal mobil) cu ocazia unei vizite prin benchmark-uri înainte de anunțul oficial, o serie de specificații tehnice ale acestui viitor flagship de la Gionee au ajuns în atenția opiniei publice. Și au lăsat să se întrevadă un adevărat monstru care, din păcate pentru noi, europenii, îi va bucura doar pe consumatorii de pe piața natală din China, Gionee fiind destul de retincent la expansiunea comercială în afara Asiei. Noroc cu magazinele online chineze, care sunt mană cerească pentru cei mai curajoși, care se încumetă să achiziționeze de acolo, cu toate riscurile de rigoare. Și nu sunt puține! Nici magazine, nici riscuri!!!

Așadar, Gionee Elife S8 va propune câteva specificații destul de atractive. Un chipset MediaTek MT6755 cu procesor octa-core la 1,9 GHz, o memorie RAM de 4GB, o stocare internă de 64 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli, o cameră foto frontală de 8 megapixeli (amatorii de selfie-uri vor fi încântați) sau un Android 6.0 Marshmallow sunt informațiile care au răzbătut până acum. E drept, neoficiale, așa că se recomandă o doză de scepticism în abordarea lor. Mai există și o referire la un display full HD (1080p) de 4,6 inchi, o dimensiune cam atipică, așa că aici cred că lucrurile se pot schimba mult mai ușor.

Gionee-Elife-S8-GFXBench

Cel mai probabil Gionee Elife S8 își va face apariția la MWC, peste câteva zile. Așa că prea mult nu mai este de așteptat pentru a putea completa puzzle-ul care ne prezintă configurația completă a acestui smartphone.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep