HomeFeaturedFocusHuawei a lansat oficial modelul Y6 Pro

Huawei a lansat oficial modelul Y6 Pro

Terminalul pare a fi versiunea internațională a lui Huawei Enjoy 5, lucru care ar trebui să ne bucure, pentru că vorbim despre un telefon care va poposi inclusiv în Europa. Iar Huawei a făcut întotdeauna o figură frumoasă de vânzări, mai ales în ofertele operatorilor, lucru certificat cumva nu cu multă vreme în urmă de către Huawei P8lite. Așa că Enjoy 5 vine pe o cărare destul de bătătorită de înaintașii săi, un drum care nu ar trebui să fie foarte greu.

Din punct de vedere tehnic, Huawei Y6 Pro nu are cu ce să surprindă. Vine cu aceleași caracteristici ca și modelul dedicat pieței din China. Un chipset MediaTek MT6735, cu procesor quad-core de 1,3 GHz și GPU Mali-T720, un display HD (720p) de 5 inchi, o memorie RAM de 2 GB, o stocare internă de 16 GB, un cuplu de camere foto de 13 și de 5 megapixeli, un Android 5.1 Lollipop și un acumulator de 4000 mAh (care poate reprezenta argumentul de vânzare pentru acest telefon) formează configurația sa.

Din păcate, la nivel de detalii comerciale, cei de la Huawei nu au fost prea vorbăreți. Încă nu se cunoaște disponibilitatea telefonului sau un preț pentru Europa. De aceea, pentru moment, avem ca referință doar prețul de vânzare pentru China, care este de 150 dolari. Destul de cinstit, chiar dacă (vorbim aici de piața din China) alternative mai avantajoase există.

via TimesNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep