HomeFeaturedFocusLenovo ideapad MIIX 310, o tableta cu un pret atractiv

Lenovo ideapad MIIX 310, o tableta cu un pret atractiv

Pe lângă telefoanele smart care au reprezentat punctul de maximă atracție al acestei ediții de MWC (așa cum este și firesc de altfel) am văzut și câteva tablete/hibrid interesante. Deși unele s-au remarcat prin finisaje și aspect, au fost și câteva produse din această categorie care au ieșit în evidență prin preț. Printre acestea se numără și Lenovo ideapad MIIX 310, o tabletă 2-in-1 pe care producătorul chinez a prezentat-o la Barcelona alături de laptopurile convertibile YOGA 710 (care este compact și ușor) și YOGA 510 (care pune accentul pe autonomie). Principalul argument al lui Lenovo ideapad MIIX 310 este prețul de 269 dolari (fără taxe), preț în care tastatura detașabilă este inclusă.

Cu o greutate de doar 580 kg, tabletă detașabilă 2-în-1 ideapad MIIX 310 este una versatilă și integrează un suport opțional 4G pentru pasionații de date care doresc să aibă libertatea de a lucra și naviga pe internet din orice locație. Cu un preț care începe de la 269 euro, această tabletă cu un ecran de 10” este unul dintre cele mai convenabile dispozitive care îmbină o tabletă și un PC într-o singură formă. Spre deosebire de competitorii săi de gamă, aceasta vine cu o tastatură detașabilă ca standard. Cu o durată de viață a acumulatorului mai mare, tableta ideapad MIIX 310 oferă posibilitatea de utilizare de până la 10 ore, un ecran FHD opțional care face ca maratoanele de filme să fie mai captivante. Aceasta are un spațiu de stocare de până la 64GB eMMC și memorie de 4GB DDR3L, utilizatorii se vor bucura de o memorie dublă comparativ cu modelele anterioare pentru o navigare mai rapidă pe internet și realizarea fără probleme a mai multor sarcini în același timp. Aplicațiile Cortana și Lenovo REACHit integrate pe această ideapad MIIX 310 le permit utilizatorilor să găsească documente, fotografii, muzică, videoclipuri și multe altele într-o manieră mai naturală și mai contextuală.

Este un produs de urmărit, mai ales în momentul în care va deveni disponibil și în România, moment în care vom avea un preț adaptat la piața de la noi. Să sperăm că va rămâne un preț atractiv!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep