HomeFeaturedFocusLG G5 va avea o functie de tip Always On

LG G5 va avea o functie de tip Always On

V-am spus deja că cele două terminale mult așteptate ale momentului, LG G5 și Samsung Galaxy S7 vor fi anunțate oficial în aceeași zi, cu HTC M10 chipurile apărând sub un nume nou și cu o întârziere de mai bine de o lună (se vehiculează ziua de 11 aprilie). În rest nu prea m-am aruncat la discuții pe marginea unor speculații venite din surse mai mult sau mai puțin de încredere și am preferat doar detaliile venite pe canale oficiale. Tocmai de aceea, astăzi o să vorbim despre o nouă armă pe care LG G5 o va arunca în lupta sa cu rivalul din aceeași țară. Se pare că terminalul celor de la LG va avea funcții de tip Always On ale ecranului.

lg g5 always on

Un teasing animat care concluzionează “Never go asleep while others do. LG G5, Always ON” și-a făcut apariția pe conturile de social media ale LG, astfel că informația este cât se poate de oficială. Mai rămâne de văzut în ce fel vor implementa coreenii această caracteristică, pe care am mai văzut-o în diferite forme și la alte telefoane. Am văzut utilizatori care se bucurau (la propriu) că au acest sistem de notificări, atât pe Lumia 640, cât și pe Moto X. Bănuiesc că, prin modul în care LG atacă acest subiect, vom avea totuși ceva inedit la acest Always On.

Și asta nu este singura așteptare mare pe care o am de la acest smartphone. Ultimele terminale LG din seria G au fost chiar reușite, așa că G5 trebuie să ducă mai departe moștenirea.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep