HomeFeaturedFocusLG introduce sistemul modular in LG G5: control pentru camera foto si...

LG introduce sistemul modular in LG G5: control pentru camera foto si audio HiFi de la Bang&Olufsen

LG-HiFi-Plus---ResizedLG-CAM-Plus---Resized

Alături de construirea din metal a lui LG G5, coreenii au introdus o chestie ce poate transforma noul LG G5 în cel mai interesant (și dacă nu cel mai bun) smartphone din 2016. Este vorba despre construcția modulară ce permite schimbarea unei componente cu alta.

Utilizatorii de LG G5 vor putea să cumpere cel puțin două componente pentru aparatul lor: un modul HiFi făcut de Bang & Olufsen, respectiv un pachet care combină o extensie de baterie (oferind 4000 mAh) și un modul de control manual pentru camera foto.

Modulul de control pentru camera foto permite controlul manual pentru diversele setări asociate camerei foto, operație ce se va putea realiza cu o singură mână.

Sistemul audio aduce un difuzor îmbunătățit alături de un modul de amplificare audio realizat de Bang & Olufsen. Utilizatorul va beneficia de un jack secundar pe smartphone, iar când va fi folosit va permite obținerea unui semnal mai curat (32bit DAC) pentru boxe sau căști – în mod tradițional semnalul dat de smartphone este de 24bit DAC. În mod cert va fi nevoie de un set de căști care să știe să pună în valoare calitatea semnalului ca să ne putem bucura de această opțiune.

Cele două module anunțate până acum de LG sunt interesante și sigur vor trezi entuziasmul multora. Rămâne să vedem cum ies ele din zona teoretică și ne vor impresiona în practică. Până ajungem să le vedem în acțiune ne gândim la ele ca fiind super interesante.

Apropo de asta, via phonearena priviți cum funcționează schimbarea modulelor:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep