HomeFeaturedFocusLG Rolling Bot, o jucarie inteligenta

LG Rolling Bot, o jucarie inteligenta

Evident că toată lumina reflectoarelor (și a blitz-urilor) a fost acaparată de către telefonul LG G5 și mai puțin pe seria de accesorii dedicate G5 Friends. Evident, s-a vorbit despre modulele care fac din G5 un aparat foto ceva mai special, sau un player muzical care poate asigura atmosfera la un mic party. Însă s-a discutat ceva mai puțin despre Rolling Bot, un accesoriu la fel de inedit (în linia adoptată de LG pentru acest eveniment), care poate funcționa atât ca sistem de monitorizare a locuinței cât și ca jucărie pentru animalul de companie. În ambele scopuri, o aplicație dedicată se ocupă de stabilirea sarcinilor pentru acest mic robot și poate seta tot felul de notificări în funcție de mișcările din incinta pe care o are de monitorizat.

Roboțelul care arată ca o bilă poate fi controlat cu ajutorul smartphone-ului și poate transmite imagini în timp real către acesta, cu ajutorul camerei video de 8 megapixeli pe care o are încorporată. De asemenea, Rolling Bot poate transmite și semnal audio din spațiul monitorizat, poate interacționa prin Bluetooth sau WiFi cu alte dispozitive smart din locuință și, prin intermediul razei laser pe care o poate proiecta, poate deveni la nevoie partener de joacă pentru animalul de casă care stă singur cât timp stăpânul este plecat.

Chiar dacă nu au fost făcute publice detalii legate de preț sau disponibilitate, cred că LG Rolling Bot are deja câțiva fani care îl așteaptă.

via TechCrunch

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep