HomeFeaturedFocusMiscari in top management-ul Orange Romania

Miscari in top management-ul Orange Romania

Operatorul a anunțat o serie de schimbări în structura echipei de top management a Orange România. Astfel, CEO-ul Orange România, Jean-Franҫois Fallacher, își încheie mandatul și dă curs unor noi oportunități la Orange Polonia. Poziția sa va fi ocupată de Liudmila Climoc, în prezent Chief Executive Officer la Orange Moldova, iar pe postul lăsat vacant de aceasta în Orange Moldova a fost numit Julien Ducarroz, fostul Chief Commercial Officer la Orange România. Toate aceste schimbări vor intra în vigoare de la 1 mai 2016.

“Sunt mândru că, de-a lungul celor cinci ani petrecuți la Orange România, împreună cu echipa mea am fost perseverenți în consolidarea poziției noastre de leadership pe piața de mobil, având tot timpul atenția îndreptată către nevoile clienților. Câștigarea noilor licențe de spectru, modernizarea întregii rețele,  dezvoltarea celei mai rapide rețele 4G din țară și lansarea Orange TV, una dintre numeroasele inovații pe care le-am adus clienților noștri, subliniază succesele obținute de Orange România. Calea este deschisă pentru și mai multe servicii surprinzătoare ce vor fi lansate în România și sunt convins că echipa va continua să-i servească pe clienții noștri români cu aceeași pasiune.” a declarat Jean-François Fallacher.

“Este o mare onoare pentru mine să devin CEO al Orange România, operatorul numărul 1 în telecomunicații mobile din această țară, și să mă alătur echipei remarcabile și atât de dinamice de profesioniști. Orange România va continua să aibă toată atenția îndreptată către client, oferindu-le celor peste 10 milioane de utilizatori o experiență de neegalat, prin intermediul serviciilor de cea mai bună calitate și al celor mai utile inovații.” a spus Liudmila Climoc, viitorul CEO al Orange România.

Mult succes celor trei în fața noilor provocări care îi așteaptă!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep