HomeFeaturedFocusP8lite, primul model Huawei care se vinde mai bine in afara Chinei

P8lite, primul model Huawei care se vinde mai bine in afara Chinei

Asta chiar este o realizare interesantă și mă bucur mult că v-am spus, încă de când am scris despre el, că va face o figură frumoasă ca cifre de vânzări, la fel cum mă bucur că sursele mele au avut dreptate atunci când mi-au spus că P8lite se vinde bine în România. Cifrele oficiale publicate de Huawei au confirmat ambele afirmații.

Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri Huawei P8lite, la doar 9 luni de la lansarea modelului în Europa. În total, întreaga serie Huawei P8 a fost livrată cu succes către mai mult de 16 de milioane de utilizatori din întreaga lume, astfel că 60% din vânzările înregistrate provin de pe piețele globale. În România, Huawei P8lite este comercializat din luna iunie a anului 2015 și a înregistrat vânzări de peste 100.000 unități, situându-se în top 5 cele mai bine vândute telefoane din România. Modelul este disponibil atât în oferta operatorilor de telefonie mobilă, cât și în cea a celor mai importante magazine de tehnologie.

În 2015, compania Huawei a livrat 108 milioane de unități, o creștere cu 44% față de anul 2014, rezultat care consolidează poziția companiei în topul primelor trei brand-uri la nivel global. Nici 2016 nu se prefigurează a fi altfel, producătorul chinez având un debut în forță. Peste 12 milioane de unități au fost livrate în luna ianuarie, ceea ce înseamnă o creștere cu 93% față de aceeași perioadă a anului precedent. Mai mult, luna ianuarie a fost a patra lună consecutivă în care Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep