HomeFeaturedFocusSeria X de la LG va fi mult mai numeroasa

Seria X de la LG va fi mult mai numeroasa

Ieri am văzut că LG a prezentat o nouă serie de terminale smart, seria X. Aceasta pune accentul pe o anumită caracteristică a telefonului, ținând restul specificațiilor tehnice în limitele normale, de mid-range, cu argumentul că un utilizator trebuie să plătească doar pentru utilitatea pe care chiar o apreciază la telefonul său. Sună destul de bine în teorie, va trebui să mai așteptăm puțin până să vedem cum se va transpune acest lucru și în practică. Până atunci se prefigurează o nouă familie numeroasă de terminale, așa cum LG ne-a obișnuit deja.

Dacă ieri am văzut LG X cam și LG X screen (evident, la modul figurat), astăzi aflăm via @evleaks, că seria X va fi mult mai numeroasă decât s-a crezut la prima strigare. Și cum omul are un palmares destul de bun la informații care s-au dovedit corecte (semn că este bine informat, ar spune unii, semn că este plătit de mai mulți producători, aș spune eu), cred că șansele sunt destul de mari ca să se și întâmple așa.

Evan Blass a și scos la iveală viitoare nume din această serie, care, mergând pe același principiu ca la frații mai oficiali, chiar au logică. X speed, X style, X max și X power, cu accente evidente pe procesor (plus RAM), design, display mare și acumulator. Probabil că aceste telefoane din seria X de la LG vor vedea lumina zilei pe parcursul anului, în funcție și de succesul de care se vor bucura primii doi membrii ai familiei.

via PhoneArena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep