HomeFeaturedFocusAlcatel pregateste OneTouch Idol 4 si 4S pentru MWC

Alcatel pregateste OneTouch Idol 4 si 4S pentru MWC

Până la momentul anunțului oficial, care, așa cum spuneam și în titlu, se va întâmpla cel mai probabil în cadrul congresului din Barcelona, producătorul a scăpat câteva detalii de ordin tehnic despre cele două terminale înrudite, suficient cât să putem să ne facem o idee despre ele. Și trebuie să o spun, niciunul dintre cele două telefoane smart nu arată rău. Evident, important de tot în ecuația succesului lor este prețul, care pentru moment este un mare mister. Mister care se va risipi în cel mult o lună de zile. Până atunci, avem detaliile tehnice cu care ne putem delecta. Trebuie spus că telefoanele au fost listate pentru scurt timp pe pagina oficială Alcatel și, deși acum au fost șterse acele informații, sunt șanse mari de tot ca ele să fie reale.

Alcatel OneTouch Idol 4 propune un display IPS full HD (1080p) de 5,2 inchi, în spatele căruia se ascunde un chipset SD 617 cu procesor octa-core de până la 1,7 GHz, o capacitate de stocare internă de 16 GB, care se poate extinde prin microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli, un acumulator de 2160 mAh și un Android 6.0 Marshmallow. Există două versiuni ale acestui telefon, una cu 2 GB de memorie RAM și una cu 3 GB de RAM. Ambele au abilități dual-SIM și conectivitate LTE.

Modelul mai potent, Idol 4S, duce ecranul, care acum este un AMOLED, la 5,5 inchi și rezoluție QHD. Chipset-ul este un SD652, cu procesor octa-core de până la 1,8 GHz, memoria RAM este de 3 GB, stocarea internă de 32 GB, camerele foto sunt de 16 și de 8 megapixeli, iar acumulatorul este acum de 3000 mAh. Evident, același Marshmallow, conectivitate LTE și VoLTE și abilități dual-SIM.

Repet, nu arată rău, însă prețul este decisiv pentru succesul lor. Așa că așteptăm puțin înainte de a pronunța o sentință.

via Android Police

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep