HomeFeaturedFocusSteve Ballmer despre Microsoft

Steve Ballmer despre Microsoft

Retras de ceva vreme de la conducerea companiei și extrem de liniștit și detașat la umbra averii sale colosale care îl plasează printre cei mai bogați oameni ai planetei (pe locul 35, cu o avere de 21,5 miliarde de dolari, pentru amatorii de cifre), fostul CEO al Microsoft, care acum se ocupă cu baschetul, fiind proprietarul echipei LA Clippers, demonstrează că încă mai este cu ochii pe compania din Redmont. Lucru absolut normal, nu doar prin perspectiva acțiunilor pe care Steve Ballmer încă le deține în Microsoft (este cel mai mare acționar individual), dar și prin prisma perioadei pe care acesta a petrecut-o la conducerea companiei. Ei bine, tocmai din această postură de fost CEO, de om care a petrecut o perioadă lungă în Microsoft, Ballmer a trimis mici săgeți către actuala conducere care nu pare a avea o direcție foarte clară pe care să o urmeze.

“And the company really has to chart a direction in mobile devices. Because if you’re going to be mobile-first, cloud-first you really do need to have a sense of what you’re doing in mobile devices. I had put the company on a path. The board as I was leaving took the company on a path by buying Nokia, they kind of went ahead with that after I told them I was going to go. The company, between me and the board, had taken that sort of view. Satya, he’s certainly changed that. He needs to have a clear path forward. But I’m sure he’ll get there,” a declarat Steve Ballmer pentru Business Insider.

Această declarație a lui Steve Ballmer se leagă cumva și de cele mai recente teorii care spun că cei aflați la conducerea Microsoft au “trântit” în mod intenționat brand-ul Lumia, pentru a face loc unui SurfacePhone.

Mie îmi place în continuare de Steve Ballmer, pe care mulți l-au blamat când era la șefia Microsoft, dar pe care mulți îl plâng acum. Interviul complet cu fostul CEO al companiei din Redmond îl puteți găsi în link-ul sursă. Merită citit!

via Business Insider

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep