HomeFeaturedFocusVodafone va prelua comenzi pentru Samsung Galaxy S7 si S7 edge din...

Vodafone va prelua comenzi pentru Samsung Galaxy S7 si S7 edge din 21 februarie cu preturi de la 0 EUR

Samsung Galaxy S7

Imediat după prezentarea Samsung a Galaxy S7 și S7 Edge Vodafone România ne-a informat că începând cu data de 21 februarie ora 21:00 se vor putea face comenzi pentru aceste flagship-uri Android. Versiunile pe care le va vinde Vodafone România sunt cele pe negru și auriu, cu 32 GB pentru stocare și după cum a anunțat și Samsung, cei ce vor face precomenzi vor putea primi ochelarii Samsung Gear VR, DAR în limita stocului disponibil – ar fi interesant de știut și care e numărul de bucăți alocate pentru România.

Pretul noilor terminale pentru utilizatorii Vodafone este de 0 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung GALAXY S7, respectiv 59 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung GALAXY S7 edge.

Livrarea terminalelor care vor fi pre-comandate de utilizatori, in intervalul 21 februarie – 5 martie, se va face cu trei zile inainte de lansarea oficiala, respectiv pe 8 martie.  Noile Samsung GALAXY S7 si Samsug GALAXY S7 edge vor fi disponibile in intreaga retea de magazine Vodafone Romania, precum si online, incepand cu 11 martie 2016.

Mai multe detalii găsiți pe www.vodafone.ro

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep