HomeFeaturedFocusHTC 10 va avea o versiune Lite?

HTC 10 va avea o versiune Lite?

După ce am auzit zvonuri conform cărora LG pregătește o versiune G5 Lite cu chipset Qualcomm Snapdragon 652, iată că același tip de informație iese la iveală și despre încă neanunțatul HTC 10. Evident, fără a purta acest Lite și în denumirea oficială. Coincidențele sunt cu atât mai mari cu cât nu doar chipsetul variantei mai slăbuțe va fi același, dar și cantitățile de memorie vor fi ajustate corespunzător, adică la 3 GB de memorie RAM și 16 GB stocare internă față de cei 4 GB de RAM și 32 GB sau 128 GB de stocare internă ai flagship-ului. Însă punctul comun de referință în toată această discuție este dat de sursa neoficială a acestor informații, care mă cam îndeamnă să vă sfătuiesc să le primiți cu o doză de rezervă.

Este normal ca săptămâna de dinaintea sezonului de lansări de primăvară să fie plină de zvonuri, la fel cum este normal ca producătorii de top de smartphone să încerce să ofere și versiuni ceva mai prietenoase cu buzunarele consumatorilor. Spre exemplu, despre versiunea de top de HTC 10 se spune că va avea un preț apropiat de valoarea de 900 dolari. Cam mult, aș îndrăzni să spun, astfel că strategia de a veni și cu alternative mai ieftine este una fericită.

Ultimele informații ne spun că HTC 10 va fi prezentat oficial pe 12 aprilie și va fi pus în vânzare trei zile mai târziu, în țara natală.

via PhoneRadar

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep