HomeFeaturedFocusLG Sylus 2 disponibil la vanzare

LG Sylus 2 disponibil la vanzare

Telefonul despre care producătorul coreean a scăpat câteva informații înainte de MWC, este deja pe rafturile virtuale ale magazinelor online în țara natală, Coreea de Sud. Vestea cu adevărat bună este însă dată de faptul că LG a anunțat deja și disponibilitatea pentru America de Nord și Europa, semn că intențiile legate de noul phablet cu pen sunt destul de serioase. Prin prisma prețului pe care telefonul îl are în Coreea, de aproximativ 320 dolari, pare a avea ceva șanse să se prezinte destul de atractiv și în fața consumatorilor europeni. Haideți să vedem cu ce argumente de ordin tehnic încească acest instrument dedicat productivității să își impresioneze potențialii cumpărători.

Un display de 5,7 inchi și 720p (ceea ce conduce la o densitate de doar 258 ppi) ascunde în spatele său un chipset cu procesor quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 2 GB și o stocare internă de 16 GB. Camerele foto sunt de 13 și respectiv de 8 megapixeli, acumulatorul este de 3000 mAh, iar sistemul de operare este un Android 6.0 Marshmallow. Mai merită evidențiată aplicația care detectează mișcarea telefonului și lipsa stylus-ului (Pen Keeper), care se spune că împiedică pierderea acestuia.

Nu este o configurație care să te lase cu gura căscată, cu atât mai mult cu cât există și o versiune a acestui telefon cu doar 1,5 GB de memorie RAM. Însă nici nu cred că LG Stylus 2 își propune să impresioneze din punct de vedere tehnic, ci, mai degrabă, să ofere o alternativă mai ieftină la seria Note de la Samsung. Adică la un smartphone cu ecran mare și cu stylus (plus aplicații dedicate).

via Yonhap

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep