HomeEvenimenteBUILDIncepe cea mai importanta conferinta Microsoft: BUILD 2016. Aici urmariti stream-ul live

Incepe cea mai importanta conferinta Microsoft: BUILD 2016. Aici urmariti stream-ul live

microsoft-build

Pe 30 martie, de la ora 18:30 a României va începe keynote-ului celei mai importante conferințe Microsoft dedicate dezvoltatorilor. BUILD, la fel ca Google I/O sau Apple WWDC, este locul și momentul în care se prezintă direcțiile de dezvoltare pentru produsele și serviciile Microsoft din anul în curs.

După prezentările publicate deja în agenda BUILD, ediția din acest an se concentrează pe cloud și IoT, chestii previzibile și în concordanță cu strategia anunțată și urmată de Satya Nadella. Keynote-urile din 30 și 31 martie sunt transmise live de la ora 18:30 a României (se pot urmări aici), toate sesiunile vor fi înregistrate și în mai puțin de 24 de ore vor putea fi urmărite înregistrat, așa că dacă nu ați prins bilete pentru San Francisco, tot vă puteți bucura de noutăți și să vă înconjurați de tehnologie, direct din fotoliul de acasă.

Pentru mine vor fi importante anunțurile legate de Windows for IoT, Azure, dezvoltarea de aplicații Universal Windows Platform, Cortana, Continuum și HoloLens. Vă recomand să folosiți aplicația BUILD de Windows 10, Android sau iOS ca vedeți ce sesiuni sunt interesante și apoi să le urmăriți înregistrate.

Și cred că pe lângă astea vor veni și alte anunțuri deosebit de interesante, poate chiar Live Tile-urile interactive, poate ceva date noi despre AI-ul Microsoft Bot. Iar entuziaștii să fie pregătiți de build-uri noi de Windows 10 for PC și Mobile.

Nu uitați, miercuri 30 și joi 31 martie, de la ora 18:30 puteți urmări live pe Channel9 keynote-urile de la BUILD 2016.

Și ne auzim pe Twitter (@balanionut) să comentăm noutățile.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep