HomeFeaturedFocusO noua drona de la Overmax: X-Bee 2.3

O noua drona de la Overmax: X-Bee 2.3

Producătorul polonez de gadeget-uri revine cu o nouă dronă, X-Bee 2.3. Una specială, pentru că, datorită “cuștii” cu care este dotată, se poate deplasa atât în aer cât și pe sol, pentru o distracție garantată. Asta deși respectivul cadru ce ține loc de roată arată destul de fragil. Din punct de vedere tehnic trebuie precizat că telecomanda bate până la 40 de metri, iar autonomia furnizată de cei trei acumulatori de 350 mAh poate ajunge până la 30 de minute.

Din păcate, deși în accepțiunea mea conceptul de dronă presupune o cameră video, în cazul lui Z-Bee 2.3 aceasta pare să lipsească, lăsând drona noastră doar celor dornici să se distreze și să o conducă în are, pe sol sau chiar pe pereți.

Produsul va fi disponibil începând cu luna viitoare, în rețeaua partenerilor autorizați Overmax din România, la un preț recomandat de 269 lei. La acești bani pare instrumentul perfect pentru exersarea abilităților de conducător de dronă. Dacă începe să îți placă și vrei să mai și filmezi, te muți la ceva mai profesionist.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep