HomeFeaturedFocusOnePlus 3 incepe sa se contureze mai clar

OnePlus 3 incepe sa se contureze mai clar

Am vorbit cu câteva luni în urmă despre acest terminal, atunci când spuneam că chipset-ul Qualcomm Snapdragon 820 devine o constantă valabilă la toate telefoanele de top lansate. Între timp, o parte din flaship-urile Android au văzut lumina zilei și lista celor care vin cu o combinație de Snapdragon 820 și memorie RAM de 4 GB este tot mai lungă. Nici OnePlus 3 nu va face excepție de la această regulă și va propune aceeași structură a configurației.

O configurație din care mai fac parte o stocare internă de 32 GB, un ecran de 5,5 inchi și rezoluție full HD, un cuplu de camere foto alcătuit dintr-o principală de 16 megapixeli și o cameră frontală cu senzor de 8 megapixeli, precum și un Android 6.0.1 Marshmallow peste care vine un Oxygen OS proprietar al celor de la OnePlus.

Așa cum spuneam și cu alte ocazii, cel puțin la nivel de configurație, OnePlus și-a pierdut avantajul pe care primul terminal al acestui tânăr producător l-a avut în fața flagship-urilor de la producătorii consacrați, avantaj care i-a adus denumirea de flagship killer (pe care au preluat-o apoi unii, inclusiv pe meleaguri mioritice). Ar mai rămâne pârghia prețului, însă și acolo chinezii par să fi uitat cum și-au clădit succesul la public. Tocmai de aceea sunt destul de sceptic atunci când vine vorba despre gradul de succes pe care îl mai poate avea un terminal OnePlus.

De asemenea, se observă că cei de la OnePlus s-au aliniat cu concurența și atunci când vine vorba despre data de lansare. Conform ultimelor zvonuri, OnePlus 3 va fi prezentat oficial pe 7 aprilie. Un început de lună extrem de aglomerat în lansări de terminale de top.

via GizmoChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep