HomeMobileAndroidVIDEO: cat de usor este de desfacut si reparat Galaxy S7 Edge

VIDEO: cat de usor este de desfacut si reparat Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7Edge_1

Pentru toți cei ce doresc să știe cum se desface un Samsung Galaxy S7 Edge și cât de ușor este el de reparat, iFixit a făcut deja tradiționala analiză. Și odată cu ea, a ieșit și un material video care ne arată pașii necesari pentru desfacerea acestui flagship.

ATENȚIE: Nu vă recomand să vă apucați singuri să vă desfaceți smartphone-ul, mai ales dacă nu ați mai făcut așa ceva vreodată. Șansele să îl stricați sunt maxime și odată cu asta și pierderea garanției.

Samsung Galaxy S7Edge

Procesul de desfacere nu este chiar atât de complicat, cu îndemânare, sfaturile de rigoare și instrumente potrivite poate să fie o operație pe care un pasionat să o rezolve relativ simplu. Uitați mai jos despre ce vorbesc:

iFixit a dat o notă de 3/10 pentru cât de ușor poate să fie reparat Galaxy S7 Edge. Știu că unii vor comenta pe marginea subiectului, cum că nota e mică.

Țineți minte însă un lucru: vă cumpărați un produs (laptop, smartphone) care nu trebuie să se strice, nu care să fie ușor de reparat, dar să fie mereu în service.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep