HomeFeaturedFocusAplicatiile oficiale Facebook si Messenger ajung in Windows 10 Store si arata...

Aplicatiile oficiale Facebook si Messenger ajung in Windows 10 Store si arata foarte bine

facebook_2

Cei folosesc Windows 10 pe PC și sunt și abonații rețelei Facebook au acum posibilitatea să folosească aplicațiile oficiale Facebook și Messenger, direct pe tabletă sau PC.

În seara asta ele au apărut în Windows Store, Facebook-ul oficial înlocuind soluția propusă temporar de Microsoft și în plus a venit și Messenger, soluția de chat.

Ambele aplicații au o interfață simplă, foarte similară cu cea web, dar în schimb se mișcă mult mai cursiv decât dacă ați folosi Facebook prin browser, indiferent că vorbim de Chrome, Firefox sau Edge.

facebook_1

Îmi place că se integrează foarte bine una cu cealaltă, de îndată ce le pui pe sistem vei vedea cât de repede se face trecerea de la feed-ul de Facebook la cel de Chat și invers. Dar cel mai mult îmi place viteza de lucru, faptul că sunt aduse aproape toate funcționalitățile versiunii web în aplicația de Windows 10.

Trebuie să o folosesc ceva mai mult ca să vă pot spune mai multe. Până acum, principalul motiv pentru care ar merita să o instalați și folosiți pe PC este viteza remarcabilă.

Facebook de Windows 10 se poate instala de aici.

Messenger de Windows 10 se poate instala de aici.

Le-ați instalat deja? Cum vi se par?

În curând va veni și Facebook oficial de Windows 10 Mobile, moment în care Microsoft va putea să spună că a bifat pe platforma sa două din cele mai folosite aplicații de mobil.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep