HomeFeaturedFocusCrestere record pentru veniturile Huawei in 2015

Crestere record pentru veniturile Huawei in 2015

Producătorul chinez de smartphone și-a publicat rezultatele financiare pentru anul 2015, unele destul de spectaculoase, după cum urmează să vedem. Cifra veniturilor totale ale Huawei s-a situat în jurul valorii de 61,1 miliarde dolari, o creștere de aproximativ 37% față de anul precedent. Este saltul cel mai spectaculos de după criza financiară, din 2008 încoace. Și profitul a fost spectaculos, 5,7 miliarde de dolari pentru tot anul trecut, o creștere de 32 de procente față de anul anterior.

Dacă ținem cont că în 2015 Huawei a intrat în panoplia selectă a producătorilor care au reușit să vândă peste 100 de milioane de telefoane smart într-un an de zile, alături de Samsung și Apple, am putea spune că a fost un an chiar rodnic pentru compania chineză. Și Huawei pare decis să nu se oprească aici, propunându-și ținte și mai ambițioase pentru 2016. Veniturile target-ate de companie pentru acest an sunt de aproximativ 75 de miliarde de dolari.

Nu pare imposibil, de vreme ce telefoanele companiei sunt din ce în ce mai reușite. O spun după ce am folosit un Huawei P8lite și un Huawei P8max, ambele fiind impresionante în felul lor. Acum folosesc un Huawei Nexus 6P, despre care am multe cuvinte de laudă. Care vor veni în curând, sub forma unui review.

via Reuters

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep