HomeFeaturedFocusInstagram vine oficial pe Windows 10 Mobile

Instagram vine oficial pe Windows 10 Mobile

Instagram_2Instagram_1

Îmi place să văd că Microsoft începe să facă din nou o excelentă figură și pe zona de software pentru consumer: după ce Facebook și Messenger au fost lansate oficial pe Windows 10, cu clientul oficial de Windows 10 Mobile ce urmează să fie dezvăluit în curând, azi avem și Instagram de Windows 10 Mobile publicat oficial în Store.

Și parcă îmi place strategia Microsoft de a vorbi mai puțin și de a face mai multe: unii anunță terminarea platformei și se mută către Android, alții îi cântă deja prohodul. Iar Microsoft reacționează frumos, aducând Instagram și Facebook pe Windows 10 Mobile. Prefer să văd astfel de reacții decât comentarii asiguratoare că totul e ok și în fapt să nu se întâmple nimic. Iar dacă strategia asta va fi folosită și vizavi de Surface Phone, atunci viitorul sună și mai bine.

L-am testat din prima clipă în care am văzut beta-ul activ în Store și pot să vă spun acum că îmi place foarte mult. E aproape de performanța soluției de Android, fiind un port al build-ului de iOS. Arată bine, acum se mișcă și mai bine și aduce (în sfârșit) pe platforma Windows 10 Mobile funcționalitatea de pe Android și iOS.

Înainte de a vă da cu părerea despre aplicație, vă invit să o instalați și folosiți. Puteți face asta urmând link-ul de aici.

Instagram_4Instagram_5

Schimbări prea multe față de varianta de test nu am văzut, altele decât mai multă stabilitate și lipsa mesajului că este o variantă de test.

Ca și funcționalitate, Instagram de Windows 10 Mobile are:

– opțiunile de editare pentru poze, cu filtrele asociate

– facilitatea de a îmbunătăți aspectul pozelor prin aplicarea de filtre care să aducă strălucire, umbre, perspectivă

– lista cu noutățile publicate de cei pe care îi urmăriți

– facilitatea de a trimite poze și filme prietenilor, pe canal privat

Instagram_3Instagram_6

Instagram de Windows 10 Mobile are cam 50 MB și merge pe aproape toate rezoluțiile folosite de aparatele Windows 10 Mobile. Nu va veni și pe Windows Phone 8.1.

Voi l-ați instalat? Păreri?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep