HomeFeaturedFocusE timpul sa reinventam pantalonii cu tastatura?

E timpul sa reinventam pantalonii cu tastatura?

keyboard pants

Acum vreo 8 ani un olandez (Eric de Nijs) inventiv a venit cu ideea de a face o pereche de jeanși care să ofere o tastatură purtabilă. La vremea respectivă niște pantaloni full QWERTY nu au fost bine primiți, în parte pentru că ideea de wearable era încă departe, în parte pentru că tehnologia nu ajunsese la același nivel cu cel de acum, iar dependența de rețelele de socializare și conectivitate nu începuse să apară.

Dar după cum bine spune Vlad Savov, unii dintre puținii editori de la iVerge în care mai am încredere, ce ar fi dacă ideea de pantaloni cu tastatură ar reveni? Cum ar fi să lucrezi rapid pe un Lumia 950 XL, iPhone 6S Plus sau S7 edge fără să atingi telefonul?

Imaginați-vă că în imaginea de mai jos, în loc de ditamai laptopul există un iPad Pro sau un Surface Pro 4? Ar mai fi ciudată ideea de pantaloni tastatură?

kpb2.0

Poate că în contextul actual, o reeditare  ideii ar prinde și ar avea chiar mulți adepți.

Însă tot ar arăta ridicol să vezi oameni care stau la cafenea sau pe o bancă în parc și se pipăie prin pantaloni în dorința de a scrie mai rapid mesaje pentru tabletă/telefon sau ceas.

Între noutate, perspectivă și modul în care ai fi perceput de societate, voi ce ați alege?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep