HomeUncategorizedLenovo va fabrica produsele sale enterprise in Europa

Lenovo va fabrica produsele sale enterprise in Europa

lenovo-hq

Cel mai mare producător de PC-uri la nivel global a anunțat astăzi că va începe producția de soluții pentru segmentul enterprise în Europa pentru clienții EMEA. Produsele care fac subiectul acestui anunț sunt serverele x86 și întreaga gamă de produse de stocare și rețele pentru mediul bazat pe centre de date. Clienții și partenerii din zona EMEA vor beneficia astfel de un timp de livrare mai scurt și de mai multă flexibilitate în îndeplinirea nevoilor lor, odată ce partenerul de producție, Flex, va începe producția de servere x86 Lenovo în Ungaria, lucru care se va întâmpla în vara acestui an.

Inițiativa de a produce produse dedicate segmentului enterprise în Europa va permite Lenovo să furnizeze cele mai bun servicii posibile clienților și partenerilor săi EMEA, consolidându-și în același timp angajamentul de a deveni lider în spațiul IT pe segmentul enterprise. Producția va începe în vara anului 2016 și va veni în completarea capabilităților existente de producție ale Flex pe linia de produse ThinkServer, precum și o serie de alte produse.

Una dintre unitățile de producție Flex din Ungaria, dedicată Lenovo, va produce întreaga gamă de servere x86, inclusiv asamblarea sistemelor, gama completă de opțiuni de stocare și rețelistică și servere de tip rack complet integrate pentru configurarea sistemelor personalizate la comandă.

Flex este partener strategic al Lenovo de șase ani și este deja implicat în producția unei game de produse, inclusiv servicii de depanare pentru PC-uri, telefoane, servere ThinkServers și tablete. De fapt, unitatea Sarvar din Ungaria a fabricat și expediat recent PC-ul cu numărul 5 milioane pentru Lenovo în EMEA.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep