HomeChestii VerzixStorage, acumulator pentru casa de la Nissan

xStorage, acumulator pentru casa de la Nissan

nissan-xstorage

Producătorul auto Nissan se alătură Tesla Motors și Daimler și anunță un acumulator pentru uz casnic, ce poate capta energie din panourile solare sau, dacă este cazul, dintr-o centrală eoliană, dar mai ales din rețeaua de energie electrică în momentele în care aceasta este ieftină, recte noaptea și o livrează către gospodărie, totul pentru eficientizarea costurilor. Ba mai mult, acolo unde acest lucru este posibil, acumulatorul poate livra surplusul de energie înapoi în rețeaua furnizorului, evident contra cost.

It charges up when either renewable energy (from, say, solar panels) is available, or when energy from the grid is cheap (typically at night). Then it releases that energy, powering the house, when energy costs are higher. It will also allow consumers to sell energy back to the grid.

Există însă un mare atu de partea celor de la Nissan și a soluției lor. Spre deosebire de Tesla Powerwall, Nissan xStorage este realizat din baterii reciclate de la vehiculele companiei, Nissan LEAF.

Citiți continuarea pe EVmagazine.ro.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep