HomeCloud & MobilityProgramul preview Windows Defender Advanced Threat Protection se extinde

Programul preview Windows Defender Advanced Threat Protection se extinde

WindowsATP

În luna martie Microsoft a anunțat un nou serviciu de securitate: Windows Defender Advanced Threat Protection, soluție ce permite mediilor enterprise să detecteze, investigheze și să răspundă mai bine atacurilor sofisticate asupra propriilor rețele, fără să facă ele munca de detectiv. Tot atunci anunțam că în curând programul va fi extins și dincolo de primii clienți, aflați în perioada de testare privată.

Acest lucru s-a întâmplat și Microsoft anunță accesul public preview pentru Windows Defender Advanced Threat Protection. Cei interesați pot să ceară accesul în program și dacă vor fi acceptați vor începe să testeze noul serviciu de securitate. Printre beneficiile oferite se numără și posibilitatea de a simula atacuri asupra stațiilor și a vedea ce tipuri de alerte și informații sunt capturate și raportate de către Windows Defender Advanced Threat Protection.

Pentru opțiunile avansate de productivitate, securitate și managementul device-urilor, mai mult de 83% din clientii enterprise ai Microsoft au început să lucreze cu proiecte noi, în cadrul unor programe pilot, iar din același motiv, DoD-ul (United States Department of Defense) a decis migrarea tuturor sistemelor către Windows 10.

 

Reamintesc, Windows Defender Advanced Threat Protection vine peste opțiunile de securitate disponibile deja în Windows 10 și aduce un nivel superior de informație despre activitatea din cadrul rețelelor enterprise. În momentul de față sistemul este activ în toate zonele geografice și în foarte multe industrii, cu peste 500000 de stații protejate în cadrul programului pilot. La fel cum programul Windows Insider oferă entuziaștilor acces la cele mai noi și mai interesante funcții ce vor ajunge în Windows, Microsoft a creat programe pilot pentru clienții enteprise, interesați să obțină accesul de timpuriu la produse și tehnologii noi.

Pentru că mi se pare o chestie ce merită să fie studiată mai în detaliu, mă bate gândul să mă înscriu în program. Voi ce ziceți?

Detalii despre Windows Defender Advanced Threat Protection și link-ul pentru înscrierea în programul preview se găsesc aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep