HomeFeaturedFocusAplicatia oficiala Facebook (beta) a ajuns pe Windows 10 Mobile

Aplicatia oficiala Facebook (beta) a ajuns pe Windows 10 Mobile

Facebook Windows 10 Mobile

Aplicația oficială a Facebook (beta) pentru Windows 10 Mobile a ajuns în Windows Store și deja poate fi instalată de unii utilizatori. Exact ca în cazul Instagram și Facebook Messenger de Windows 10 Mobile, clientul Facebook este de fapt o portare aplicației de iOS, deocamdată cu un set limitat de funcționalități. Veți vedea că e exact aplicația disponibilă deja pentru Windows 10 pe PC, dar care se mișcă extrem de bine.

Eu am reușit să o instalez deja pe Lumia 950 XL și am renunțat instant la vechiul client de Facebook făcut de Microsoft – am pierdut integrarea cu contactele, dar am o aplicație care arată mai bine, afișează mai exact feed-ul și care are mult mai multe opțiuni.

FacebookW10_4FacebookW10_1FacebookW10_2FacebookW10_3

Recomandarea mea este să o instalați și să dați feedback legat de funcționalitatea ei. Cu cât o vor testa mai mulți oameni, mai repede și mai bine, cu atât mai aproape ne vom găsi de lansarea ei în versiune finală, cu toate opțiunile existente pe iOS și Android, inclusiv cu apeluri video.

 

Dacă vreți să o instalați o puteți face urmând link-ul de aici pentru Facebook (beta) din Windows Store. Dacă nu vă merge din prima, încercați să schimbați regiunea pe Germania (mie așa mi-a mers).

Și astept păreri.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep