HomeFeaturedFocusMicrosoft Band 2 primeste optiuni extinse de alertare pentru HRM

Microsoft Band 2 primeste optiuni extinse de alertare pentru HRM

band_summary

Microsoft Band 2 a primit un update care permite acum utilizatorilor să primească notificări în timp real legate de zonele de efort în care se află, pe baza informațiilor HRM preluate de brățară. Opțiunea este foarte bună pentru cei ce se preocupă de sănătatea lor și fac sport în mod regulat, de cele mai multe ori la intensitatea maximă.

Se pare că la nivel mondial activitățile ce impun efort fizic intens sunt folosite pentru pierderea în greutate, motiv pentru care Microsoft a introdus opțiuni speciale de monitorizare și alertare pentru HIIT (High-intensity interval training) direct în Band 2. Cu noul update de firmware brățara poate oferi informații exacte (detalii afișate pe display și vibrații), în timp real, legate de momentul în care s-au atins pragurile de efort, cât s-a stat în fiecare și pe ce tip de activitate.

Asta poate să ajute la optimizarea modului în care e dozat efortul pentru ca rezultatele să fie cele scontate.

Și pentru că în continuare Microsoft Band 2 este brățara de fitness care oferă datele cele mai corecte despre bătăile inimii, această nouă opțiune de alertare poate să fie un plus pentru cei ce doresc să se antreneze la nivel maxim.

Noul update de firmware a început să fie livrat către dispozitive, așa că dacă aveți un Band 2 faceți-i update!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep