HomeChestii VerziPanasonic in fata LG si Samsung in colaborarea cu Tesla

Panasonic in fata LG si Samsung in colaborarea cu Tesla

tesla panasonic

Vorbim în mod aproape evident despre lupta pentru postura de furnizor de acumulatori pentru vehiculele Tesla Motos, mai exact pentru Tesla Model 3, pe care au dus-o cele trei companii. O luptă care a fost alimentată de numeroase zvonuri conform cărora cel mai renumit producător de vehicule electrice este tentat să colaboreze și cu alți furnizori de baterii, nu doar cu tradiționalul partener Panasonic. Parcă tocmai pentru a dezminți aceste informații, Elon Musk, fondatorul și CEO-ul Tesla Motors a fost extrem de tranșant cu privire la acest subiect într-un tweet:

“Would like to clarify that Tesla is working exclusively with Panasonic for Model 3 cells. News articles claiming otherwise are incorrect. S and X cells are also Panasonic.”

Scurt și la obiect!

Se vede treaba că parteneriatul dintre cele două companii care include și construcția mult mediatizatei Gigafactory Tesla, una dintre cele mai mari fabrici din Statele Unite, funcționează și că cei de la Tesla sunt destul de optimiști că Panasonic va reuși să satisfacă toate cerințele producătorului auto.

Citiți continuarea pe EVmagazine.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep