HomeFeaturedFocusTutorial: cum blochezi un numar de telefon in Windows 10 Mobile

Tutorial: cum blochezi un numar de telefon in Windows 10 Mobile

w10_block

Pentru că mai multe persoane m-au întrebat zilele trecute cum pot să blocheze un anumit număr și să seteze telefonul cu Windows 10 Mobile să nu mai accepte apeluri de la respectivul, am zis că e momentul să împărtășesc cu voi această facilitate din sistemul de operare de mobil făcut de Microsoft. Da, nu e nevoie de nicio aplicație specială ca să blocați un anumit număr de telefon, în ideea că cineva și-a propus să vă deranjeze. Windows 10 Mobile oferă implicit această facilitate.

Cum se face? E simplu: porniți aplicația Phone și intrați în lista cu istoricul apelurilor.

wp_ss_20160629_0002wp_ss_20160629_0003

Apăsați pe numărul pe care vreți să îl blocați sau pe contactul ce trebuie blocat și din meniul contextual alegeți Block Contact.

wp_ss_20160630_0001

O să vi se afișeze încă o fereastră în care va trebui să verificați dacă numărul este corect și apăsând încă odată pe Block veți salva numărul în lista celor ce vor fi blocate automat de sistemul de operare.

Asta e tot ce trebuie să faceți!

Iar dacă vreți să anulați blocarea va trebui să mergeți din nou în Phone, țineți apăsat pe respectivul număr și din meniul contextual alegeți Unblock, confirmând alegerea în fereastra următoare.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep