HomeMobileAndroidCum vezi timeline-ul normal Twitter pe Android: HTC BlinkFeed

Cum vezi timeline-ul normal Twitter pe Android: HTC BlinkFeed

Twitter_BlinkFeed

Dacă și vouă vi se pare că noul timeline Twitter arată numai prostii și nu mai regăsiți informațiile interesante cu care erați obișnuiți, atunci vă dau o veste bună: încă se poate să vedeți feed-ul Twitter normal, în ordine cronologică. Soluția pe care vi-o propun este HTC BlinkFeed, add-on-ul de home screen adus de HTC peste propriul launcher, HTC Sense.

Teoretic el poate să fie folosit doar de utilizatorii de aparate HTC. Practic, HTC Sense cu HTC BlinkFeed și cu pluginul de Twitter merge pus pe oricare alt aparat Android, iar aici v-am arătat deja cum se face.

TwitterHTCBlinkFeed

În momentul de față îl folosesc cu succes pe un Samsung Galaxy S7 edge și pot să vă spun că ori de câte ori timeline-ul din clientul oficial Twitter o ia razna, HTC BlinkFeed îmi oferă o modalitate simplă și elegantă de a parcurge știrile – e extrem de utilă mai ales în situațiile în care nu am mai deschis Twitter de multă vreme.

Similar vă propun să folosiți și clientul Flipboard după ce în prealabil v-ați definit sursa pe Twitter, conectându-vă cu contul de Twitter.

Cele două soluții sunt mult mai interesante din punct de vedere vizual și al experienței de citire a știrilor, însă mai puțin eficiente dacă veți și dori să interacționați cu cei de pe Twitter decât clientul Twitter clasic.

Voi cum parcurgeți mai nou timeline-ul Twitter? Aveți alte soluții de a scăpa de modul complet aiurea de afișare a informațiilor?

După Facebook văd că și Twitter a luat-o razna și în loc să te ajute să te concentrezi pe ce e important te bombardează cu prostii irelevante, vechi și inutile.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep