HomeFeaturedFocusLucreaza Huawei la un nou Nexus?

Lucreaza Huawei la un nou Nexus?

huawei logo

În ciuda zvonurilor destul de exeacte care dădeau HTC-ul ca fiind noul partener Google pentru telefoanele Nexus, iată că vine o informație care ne lasă să înțelegem că Huawei pregătește un nou terminal din această serie. Și, spre deosebire de știrea despre colaborarea Google cu HTC, de data asta vorbim despre o informație cât se poate de oficială, care a fost adusă în atenția opiniei publice de către Charlene Munilall, Country Manager-ul Huawei pentru Africa de Sud, în cadrul unui interviu prilejuit de lansarea seriei P9 în această țară:

“We’re doing the Nexus again this year, by the way!”

Entuziaștii s-au aprins rapid, mai ales că starea lor de spirit este alimentată de un ciudat Huawei Nexus 6P cu chipset Qualcomm Snapdragon 820, care a apărut în benchmark-uri acum vreo două luni, în mod misterios, dar și de declarațiile șefului diviziei de smartphone a Huawei, Richard Yu, care a afirmat că producătorul chinez lucrează la un terminal cu suport pentru Daydream-ul Google. Puse cap la cap, toate aceste afirmații conduc la ideea destul de plauzibilă cum că Huawei încearcă o reeditare a lui Nexus 6P, cu hardware mai bun pentru că va trebui să suporte și platforma pentru VR a Google, mult mediatizata în ultima vreme Daydream.

Asta nu exclude musai colaborarea Google cu HTC, mai ales că informațiile apărute despre acest parteneriat păreau a fi destul de exacte. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor și care va fi următorul flagship Nexus. Sper să fie un demn urmaș al lui 6P, un terminal care chiar mi-a plăcut.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep