HomeFeaturedFocus4G pe drumul spre mare si munte (cu masina sau trenul)

4G pe drumul spre mare si munte (cu masina sau trenul)

autostrada_4G_16iunie

De vreo câteva ori am venit din București spre Brașov fix când se desfășurau meciuri de fotbal interesante sau lansări mari de produse, și din dorința de a fi la curent cu noutățile, mi-am folosit conexiunea 4G ca să mă uit/ascult stream-ul video în timp ce eram în mașină (nu conduceam eu). Din păcate, de aproape fiecare dată conexiunea pica între Azuga și Predeal.

Am văzut că Orange anunță o îmbunătățire a acoperirii pe drumul către munte și mare, oferind aceiași calitate a serviciilor ca și în zonele urbane. Sună foarte bine (încă nu am apucat să și testez asta, dar la primul drum către capitală o să mă folosesc de prilej să văd cum merge).

Într-un comunicat de presă trimis ieri, Orange România anunță că:

”Orange dă drumul la distracția estivală, oferindu-le, în premieră, celor care pleacă în vacanță, acoperire integrală 4G atât în drum spre mare, cât și în drum spre munte. Astfel, clienții Orange care vor călători pe autostrăzile A1 (București – Pitești), A2 (București – Constanța) și A3 (București – Ploiești), pe DN1 (București – Brașov) și DN39 (Constanța -Vama Veche) se bucură de internet la viteze 4G. Mai mult, pentru a putea aduce divertismentul mai aproape și de cei care aleg să plece în vacanță cu trenul, Orange extinde acoperirea 4G și pe rutele care leagă Bucureștiul de Constanța și de Brașov.”

Orange face modificările acestea de infrastructură în condițiile în care consumul de internet mobil este în creștere și publicul dorește o viteză mai mare și o calitate mai bună a serviciilor – ”Clienții își doresc aceeași calitate a serviciilor de care se bucură în zonele urbane și atunci când se află în vacanță”.

E un lucru foarte bun că se continuă investițiile în infrastructură și în afara zonelor urbane.

via www.orange.ro/4G

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep