HomeCloud & MobilityPredictii Bing pentru Euro 2016: Romania iese din grupe, pierde in fata...

Predictii Bing pentru Euro 2016: Romania iese din grupe, pierde in fata viitoarei campioane europene

Bing-Predictions-Euros-2016a11

Bănuiesc că știți deja că Bing și-a făcut deja un bun renume pentru predicțiile pe care le face vizavi de evenimentele sportive majore. Pentru World Cup 2014, Bing a reușit să prezică cu acuratețe rezultatele confruntărilor din faza eliminatorie a Campionatului Mondial, incluzând aici și finalistele plus campioana. A ratat doar rezultatul finalei mici, unde a dat credit Braziliei în fața Olandei, lucru ce nu s-a întâmplat.

Cu asta în minte am fost curios să văd care o să fie predicția pentru Euro 2016: cine iese din grupe, cine va fi campioana. Iată că încă de la începutul fazei finale a Euro 2016 avem deja lista cu predicții făcute de Bing, de la rezultatele din grupe, la echipele calificate în optimi și apoi finalistele plus campioana Europei.

Îmi plac câteva lucruri: primul că Bing crede că România va ieși din grupe, performanță ce va fi realizată și de Elveția și Franța și mai apoi că finala va fi Spania – Germania, cea din urmă urmând să iasă campioană. Și fiind și echipa ce va trimite acasă România după faza grupelor.

Va fi așa? Așteptăm să vedem.

Până acum, după două meciuri jucate, Bing a prezis exact câștigătoarele: Franța și Elveția!

image

În momentul în care scriu acest articol Țara Galilor joacă cu Slovacia și conduce cu 1-0. Bing zice că sunt șanse mari să câștige Țara Galilor dar e aproape și un egal.

Revenind la România, șanse mari de un egal, mai probabil totuși o înfrângere în fața Elveției și o victorie cu Albania. Nu e ceva ce ne dorim, doar că datele statistice cam asta spun.

Totuși fotbalul e un joc frumos, care mereu rezervă surprize.

Ce părere aveți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep