HomeFeaturedFocusOppo se arunca in batalia celor 8 GB de RAM

Oppo se arunca in batalia celor 8 GB de RAM

oppo-back

Mai țineți minte că am prezis că va urma cât de curând o nouă barieră la nivel de specificații care va deveni ținta producătorilor mai de linia a doua, dornici să câștige capital de imagine prin stabilirea unor astfel de premiere? Da, atunci când vă îndemnam să nu vă uitați numai la specificațiile scrise pe cutie, ci și la performanțele aparatelor respective! Când v-am arătat că 4 GB de memorie RAM bine optimizați se pot comporta mult mai frumos decât 6 GB de RAM! Și după, în momentul în care a apărut primul pretendent la doborârea recordului de memorie RAM de 8 GB în persoana unui LeEco, vă mai aminitiți că am spus că va fi aglomerație mare? Ei bine, am avut din nou dreptate! La nici trei zile distanță, Oppo își anunță în mod neoficial, prin morișca zvonurilor, intenția de a se bate. Iar Oppo, prin perspectiva ultimelor cifre de vânzări la nivel global, nu mai este chiar un brand de mâna a doua, din moment ce ocupă poziția a patra a acestui clasament.

Se pare că viitorul lor flagship, Oppo Find 9, vrea să impresioneze din punct de vedere tehnic cu aceeași combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 823 și memorie RAM de 8 GB. Și, pentru a ne arăta seriozitatea intenției, alătură un display Super AMOLED de 5,5 inchi și rezoluție QHD, dual edge, o capacitate de stocare internă de 128 GB, o cameră foto principală de 21 de megapixeli, una frontală, dedicată selfie-urilor de 16 megapixeli și un acumulator de 4100 mAh. De sunat, este clar că sună foarte bine, chiar dacă informațiile nu sunt oficiale. Oppo se bucură deja de zgomotul făcut pe marginea celor 8 GB de RAM.

oppo find 9

Rămâne de văzut dacă ei vor fi reali (s-au mai întâlnit cazuri în care teasing-ul vorbea de specificații de top, iar în momentul apariției nu au fost de găsit, dar manevra a generat suficientă expunere înainte de lansare și a stârnit interesul asupra evenimentului oficial) și care dintre acești jucători, cei doi anunțați deja, plus alții care vor apărea cu siguranță, va reuși să spargă gheața. Eu în continuare consider că miza nu este premiera în sine, ci tot tămbălăul de dinainte.

via GizChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep