HomeFeaturedFocusZenfone Pegasus 3, un nou telefon de la Asus

Zenfone Pegasus 3, un nou telefon de la Asus

asus zenfone pegasus 3

Sau, am putea spune, un nou membru al familiei Asus Zenfone 3, pe care am văzut-o cu vreo două săptămâni în urmă, cu titularul Asus Zenfone 3, dar și cu derivatele Zenfone 3 Deluxe și Zenfone 3 Ultra. Spre deosebire de toate aceste terminale, Pegasus 3 se poziționează mai jos, atât ca specificații, cât și ca preț, pentru că producătorul taiwanez vrea să atingă cât mai multe categorii de utilizatori. Și bine face! Mai ales că Pegasus 3 vine totuși cu niște caracteristici tehnice care nu îl fac deloc de rușine, ba chiar din contră, reușesc să stabilească un raport preț/specificații destul de atractiv.

Mai exact, Asus Zenfone Pegasus 3 vine cu un display de 5,2 inchi și 720p rezoluție, protejat cu sticlă 2.5D, în spatele căruia se ascunde un chipset MediaTek MT6737 cu procesor octa-core de până la 1,3 GHz și GPU Mali-T720. La nivel de memorii se disting două variante: una cu 2 GB de RAM și stocare internă de 16 GB și una ceva mai avansată, cu 3 GB de memorie RAM și o capacitate de stocare internă de 32 GB. Camerele foto sunt de 13 și respectiv 5 megapixeli, acumulatorul are impresionanta capacitate de 4100 mAh, iar sistemul de operare este Android 6.0. Telefonul are și senzor pentru citirea amprentei digitale, are abilități dual-SIM și știe și LTE (inclusiv VoLTE).

Prețurile valabile în China (acolo unde telefonul va fi disponibil prima dată) sunt de aproximativ 200 dolari pentru versiunea cu 2 GB de RAM și stocare de 16 GB și aproximativ 230 dolari pentru cea cu memorie RAM de 3 GB și 32 GB ROM. Destul de bine, aș spune eu.

via FoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep