HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Samsung Galaxy Note7

Cateva detalii despre Samsung Galaxy Note7

galaxy-note5

Se pare că acesta va fi numele complet și corect al viitorului terminal din seria Galaxy Note de la Samsung. O spune chiar domnul @evleaks, Evan Blass, care are un istoric destul de bun pe tot ceea ce a prezis, a speculat sau a dat mai departe așa cum a primit de la producător, pentru că eu rămân la teoria mea că și teasingul asta, aparent neoficial, este un instrument tare fain de marketing. Unul suficient de bun încât să merite niște bugete dinspre producători înspre așa zișii leaksteri. Iar @evleaks este unul dintre premianții clasei sale.

Așa că o să mergem tot pe informațiile care vin de la el și în ceea ce privește specificațiile viitorului phablet de top de la Samsung. Note7 se pare că va avea un display Super AMOLED de 5,7 inchi și rezoluție QHD, un chipset Qualcomm Snapdragon 821 (cunoscut și ca 823), o memorie RAM de 6 GB, un sistem dual-camera pe partea din spate, cu senzori de 12 megapixeli, o cameră foto frontală de 5 megapixeli, capacități de stocare de 64, 128 sau 256 GB (plus slot microSD), un scanner de iris ocular, un acumulator de 4000 mAh, USB Type-C și, chipurile, o certificare IP68 care se potrivește ca nuca în perete cu pen-ul specific seriei Galaxy Note. Aici am un semn de întrebare, rămân sceptic până la un anunț oficial.

Anunț oficial care, pentru moment cel puțin, pare fixat pe 2 august. Până atunci prevăd o avalanșă de informații pe marginea acestui subiect.

via @evleaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep