HomeFeaturedFocusSamsung Z3 Corporate Edition, Tizen OS dus inspre mediul business

Samsung Z3 Corporate Edition, Tizen OS dus inspre mediul business

Samsung-Z3

Producătorul coreean care domină piața globală de smartphone demonstrează că nu abandonează pista sistemului de operare propriu (în ciuda liniștii apăsătoare din ultima vreme de pe acest subiect) și lansează o versiune business a celui mai recent terminal care rulează Tizen OS. Partea frumoasă cu Samsung Z3 Corporate Edition este că face și un pas mare înspre o disponibilitate ceva mai generoasă decât India și încă alte două-trei piețe din jur.

Nu reușesc să văd care este argumentul cu care acest terminal, identic cu Samsung Z3 cu excepția chipsetului, crede că s-ar putea impune în zona de corporații. Nici măcar prețul nu mai este atractiv, asta dacă informația conform căreia în Rusia (acolo unde s-a lansat prima dată) telefonul a fost pus în vânzare la un preț de aproximativ 260 dolari, dublu decât versiunea simplă. Nu cred că chipset-ul Qualcomm Snapdragon 410, care vine și cu suport pentru conectivitate LGE, justifică această diferență enormă de preț, în condițiile în care restul specificațiilor tehnice nu s-a schimbat deloc.

Așa că înclin tot mai mult să cred că Z3 nu este nici pe departe un terminal low-budget, ci se adresează mai degrabă celor care sunt curioși și vor să facă pionierat în zona de sisteme de operare pentru dispozitive mobile, exploatându-le financiar nevoia de a experimenta ceva inedit.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep