HomeFeaturedFocusSuunto a lansat gama de ceasuri Spartan Ultra cu GPS

Suunto a lansat gama de ceasuri Spartan Ultra cu GPS

spartan

Suunto a lansat o gamă nouă de ceasuri premium inteligente denumită Spartan Ultra odată cu o versiune îmbunătățită a serviciului de colectare a datelor biometrice, Movescount.com.

Spartan Ultra este primul smart watch inteligent, conceput cu adevărat pentru orice tip de sport. Are GPS, HRM (Heart Rate Monitor), accelerometru plus funcții predefinite pentru măsurarea activității fizice pentru alergare, triatlon, înnot, ciclism, sporturi de iarnă și racing. Asta peste funcțiile clasice de măsurare a pașilor, perioadei de activitate și a caloriilor arse.

Spartan Ultra beneficiază de un display color touch, optimizat pentru folosirea în lumină naturală.Suunto-800x450-748x421

Autonomia seriei Spartan Ultra pare să fie una de excepție, după cum anunță Suunto.

Suunto-800x450-748x421

Există patru modele Spartan Ultra, adică All Black Titanium, Stealth Titanium, Black și White, primele două de la 749 USD plus taxe, ultimele de la 649 USD plus taxe. Odată cu ele poate fi cumpărat și un senzor special pentru HRM pentru 50 USD.

Ceasurile vor veni pe piață în august, iar dacă vă interesează vă puteți abona la newsletter ca să fiți anunțati odată ce ceasurile vor fi puse în vânzare.

Trebuie să recunosc că arată foarte interesant și că dacă ar fi să aleg între un Apple Watch sau oricare watch și un Sunnto Spartan Ultra, aș merge oricând pe un produs Suunto pentru design, funcționalitate și utilitate.

via Suunto

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep