HomeStiriNoua gama de OLED-uri LG ajunge si in Romania

Noua gama de OLED-uri LG ajunge si in Romania

LG_OLED_TV_G6_lifestyle

LG Electronics a anunțat disponibilitatea noii game de televizoare OLED cu rezoluție 4K și cea mai nouă tehnologie HDR (high dynamic range) și în România. Păcat că nu avem și o națională de fotbal pe măsura televizoarelor disponibile pentru a urmări EURO 2016. Așa că revenim la noua gamă de TV-uri, care include modelul LG SIGNATURE OLED TV G6 (cel care a câştigat premiul CES 2016 pentru cea mai bună inovaţie), alături de modelele avansate OLED 4K cu ecran plat și ecran curbat, din seriile E6, C6 și B6.

Întreaga gamă de televizoare LG OLED oferă o calitate excepţională a imaginii şi încorporează cea mai avansată tehnologie OLED: nuanţe perfecte de negru, o luminozitate îmbunătăţită, culori mai puternice, dar şi un design inovativ. Fiecare model este dotat complet pentru a oferi imagini în format HDR care par a prinde viaţă prin susţinerea Dolby Vision şi UHD10, prin certificarea “Ultra HD Premium” de către UHD Alliance. Toate modelele de televizoare au integrat sistemul webOS 3.0, cea mai recentă actualizare a platformei LG Smart TV.

“Prin noua gamă de televizoare OLED pe care o aducem pe piața din România, vom oferi consumatorilor o nouă experiență de vizionare și noi moduri de a se bucura de divertisment acasă,” a declarat Bumseop Lee, președinte al LG Electronics România.

Gama de televizoare LG OLED din 2016 include patru serii (B6, C6, E6 şi LG SIGNATURE G6) cu opt modele cu diagonale de 55, 65 și 77 de inch, care includ atât modele cu ecrane plate, cât şi curbate. Modelele din gamă sunt deja disponibile sau vor ajunge în perioada imediat următoare în toate marile rețele electro-IT din România, la prețuri între 10999 și 34999 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep