HomeCloud & MobilityVideo: Surface Lab Tour cu Panos Panay si un prim preview pentru...

Video: Surface Lab Tour cu Panos Panay si un prim preview pentru Microsoft Band 3?

surfacetour

Ieri seară am avut ocazia să participăm virtual, în premieră, la un tur al laboratorului Microsoft unde a văzut lumina zilei proiectul Surface. A fost un periplu organizat de ExpertZone prin Ben Rudolph și prezentat de însuși Panos Panay, cel care este acum șeful diviziei hardware din Redmond și unul dintre principalii artizani ai proiectului Surface Book și (sperăm noi) al viitorului Surface Phone, omul care are viziune și care știe să țină secrete chestiile faine la care se lucrează în Redmond.

Turul virtual ne poartă prin mai multe zone unde sunt produse și testate componentele viitoarelor tablete Surface și prezintă și detalii interesante legate de procesul de producție al tabletelor, povestite chiar de către cei implicați.

Dacă aveți timp vă recomand să urmăriți materialul video de mai jos pentru că sigur o să găsiți chestii super interesante despre Surface, lucruri pe care probabil nu le știați și nici nu aveați de unde să le aflați:

Și tot în filmul de mai sus avem ocazia să vedem că pe mâna lui Panos Panay se află o brățară, cel mai probabil una wearable care nu poate fi decât un Microsoft Band. Dar care?

Căci nu pare a fi chiar Band 2. Poate să fie Band 3? Posibil. Și tot posibil, Panos Panay a lăsat-o intenționat să se vadă în materialul video, tocmai pentru a mai crea puțină vâlvă în jurul subiectului.

band_2_band_3_story

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep