HomeFeaturedFocusAsa rezolvam problema autonomiei gadget-urilor: hainele cu incarcare wireless

Asa rezolvam problema autonomiei gadget-urilor: hainele cu incarcare wireless

baubax

Problema numărul unu la orice gadget modern, fie că e smartphone, ceas, cască sau mai știu eu ce, este în mod clar autonomia. Oricât de mare ar fi, vrem mai mult ca să ne putem bucura în voie de filme, muzică, navigare cu ajutorul GPS-ului, monitorizare a activității fizice etc.

Puteți întreba pe oricine ce ar schimba la gadget-ul propriu și o să vă răspundă clar … bateria. Una mai mare, care să dureze mai mult.

coat-full-1

Știind asta, un startup s-a gândit să vină cu o soluție (nu originală, că mai sunt și alții) care să ne ofere soluția la problema autonomiei gadget-urilor: hainele care oferă încărcarea wirless (prin standardul Qi) pentru smartphone și cabluri pentru încărcarea ceasurilor, tabletelor, ochelarilor sau căștilor. Vorbim despre BauBax, un startup care a început în 2015 cu un proiect de acest gen pe Kickstarter și acum a reveni cu o linie nouă de produse: geacă, vestă, portmoneu, pregătite să ofere soluții de încărcare (cu și fără fir) pentru gadget-urile noastre.

collar-earbuds-1

Elementul practic există: oricum purtăm în buzunare telefonul, căștile. De ce să nu se încarce automat când stau acolo?

Dotate cu o baterie de 5000 mAh, hainele promovate acum de BauBax pot să încarce un smartphone, un ceas și un set de căști wireless, chestie care în teorie ar trebui să ne dea liniștit o autonomie de o zi cam orice am face.

lede-wbed-1

Cu prețuri ce încep de la 200 USD pentru un pulover, 300 USD pentru o geacă, 150 USD pentru o pereche de blugi, sau 120 USD pentru niște pantaloni scurți, oferta BauBax pare atractivă. Se pare că materialele sunt de bună calitate și arată și interesant.

Ce ziceți? V-ați lua acum?

Cred ca în următorii ani, cu cât o să folosim mai multe gadget-uri, o să fim tentați să cumpărăm așa ceva.

via engadget

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep