HomeEvenimenteCum a fost la Knights and Robots 2016

Cum a fost la Knights and Robots 2016

DSCF5011

Cursul de vară Knights and Robots: A Transylvanian Tale, s-a terminat, iar cei 21 de studenți din Europa și-au îmbunătățit cunoștințele participând la cursuri și laboratoare din domeniul bazelor utilizării roboților. Organizația BEST Cluj-Napoca, în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, a ajutat participanții la curs să se dezvolte atât pe plan profesional, cât și personal prin vizita la compania Bosch, prin trainig-uri de lucru în echipă, comunicare și vorbit în public, urmând să continue seria de trainig-uri, cursuri, laboratoare, dar și să continue să afle mult mai multe despre partea medievală a Clujului.

În perioada 7-9 iulie, studenții au avut ocazia să experimenteze partea medievală a cursului. Aceștia au fost plecați într-un weekend cu cortul la munte. Alături de participanți a fost grupul Străjerii Cetății Bistrița care i-au învățat pe aceștia cum să mânuiască o sabie sau să tragă cu arcul. Existent încă din anul 2008, grupul Străjerii Cetății Bistrița și-a făurit statutul de asociație la finele anului 2012. Aceștia încearcă, pe cât posibil, reconstituirea exactă a echipamentelor, a veșmintelor, a tehnicilor de luptă și a meșteșugurilor, lăsând la o parte acea imagine fantastică de ”medieval” încă promovată, în care orice individ îmbrăcat în piele este cavaler iar orice fată îmbrăcată într-o rochie venită parcă din basme este o prințesă sau o domniță la curte. Având membri entuziaști și perseverenți, grupul se zbate spre a oferi publicului larg o idee cât mai exactă și realistă asupra modului de viață de acum 6 veacuri.

Organizația studențeasca BEST Cluj-Napoca își propună să ducă mai departe experiența cursurilor de sezon (evenimente la care se adună participanți din toată Europa), care le permit studenților să se dezvolte din punct de vedere tehnic, pe domeniul lor de studiu sau într-un nou domeniu academic (leadership, gândire creativă, project management), cât și pe plan personal prin activitățile și training-urile la care participă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep