HomeEvenimenteKnights and Robots, eveniment inedit organizat de studentii clujeni

Knights and Robots, eveniment inedit organizat de studentii clujeni

statuie cluj napoca

Cu numele complet de Knights and Robots: A Transylvanian Tale, evenimentul, care își propune să îmbine tehnologia cu atmosfera medievală, este un curs de vară organizat de BEST Cluj-Napoca, în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, sub îndrumarea profesorilor de la Universitatea Tehnică, care va aduna un grup de studenți români și străini cărora le vor fi prezentate teme din domeniul roboticii și care vor lucra cu microcontroller-e, senzori și motoare, în medii specializate și cu instrumente pe măsură. Evenimentul va avea loc între 3 și 14 iulie.

Organizația studențească BEST susține cursuri de sezon în toată Europa, de patru ori pe an: iarnă, primăvară, vară, toamnă. Mediul internațional îi ajută să înțeleagă diversitatea culturală și să învețe să își depășească limitele. Pe scurt, participanții la un astfel de curs vor avea parte de: vizite la companii, centre de cercetare, linii de producție, studii de caz dar și de experiențe unice alături de alți studenți din diferite colțuri ale Europei.

Evenimentul va începe luni, 4 iulie, cu deschiderea oficială a cursului, în una din sălile de curs a Universității Tehnice, zi în care vom face cunoștință cu studenții străini. În zilele următoare vor susține atât cursuri și experimente de laborator, cât și activități sociale și de familiarizare a acestora cu latura medievală a orașului Cluj-Napoca. În weekend-ul 9-10 iulie va avea loc o activitate în aer liber, unde participanții vor putea să cunoască împrejurimile Clujului.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep